وی افزود: امسال حدود ۸۰۰۰ تخت متاخر به شمار تختهای ناحیه در مناطق کمتر توسعه یافته اضافه خواهیم کرد که قسمتی از آن مربوط به پروژه سال ۹۹ ما و بخش دیگر مربوط به پویش ۲۰۵۰ است که قرار وجود درون کشش ۲۰ هفته تا هفته مصونیت هر هفته ۵۰ پروژه را با ترجیح نقاط اندک برخوردار افتتاح کنیم که به برهان مشکلات ناشی از کرونا تو اسفندماه پیاده شدن زمین ماند. امسال در پیگیری طرح دگرگونی سلامت و ترقی زیرساختها درون مناطق اندک ترقی یافته، ترقی مدخل بهداشتی همچنین صورت خواهد گرفت.
وزیر بهداشت تو دنباله با تشکر از همگی همکارانش برای مبارزه با بلای ناگهانی کرونا، گفت: دستاوردهای بسیار مطلوبی در این زمینه با لطف خداوند، همکاری مردم، جانفشانی کادر درمانی کشور در عرصه بین المللی به دست آمد. به همکاران عزیزم در استان فارس به عنوان یکی از استانهای موفق که هم اجل ومیر را به حداقل رساندند و هم مدیریت بیماری را بوسیله سیاق احسن انجام دادند تشکر میکنم.
در ادامه برنامه آیین نصیب برداری از طرحهای ملی و زیربنایی درون استان فارس، طبیب قاسم جانبابایی ـ معاون درمان وزارت بهداشت، بیان کرد: امروز آرزوی چندین ساله مردم شهرستان لامرد برآورده شد. با توجه به موقعیت ده لامرد خوشبختانه از سال ۹۳ با همت خیر جلال به معروفیت حاج حیدر امر ساخت بیمارستان آغاز شده است و با تکاپو همکاران ما درون وزارتخانه این پروژه تکمیل و تجهیز شده است و کبیر بر ۱۴۰ میلیارد تومان هزینه اتمام پروژه برآورد میشود.
وی افزود: این بیمارستان ۱۲۴ سریر خوابی با پارههای تشخیصی، MRI، جراحی، اطفال و بسرنوشت شوم دچار کردنهای ویژه داخل ساختمانی بدیع آغاز بوسیله کار خواهد کرد. این بیمارستان اولین بیمارستان از آن ۴۸ بیمارستانی است که قرار است با همت دولت و وزیر افتتاح شود.
وی در خصوص افتخارات استان فارس در مقابله با کرونا، تقریر کرد: کرونا به ما ثابت کرد هیچ کشوری از ما جلوتر نیست. یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامیایران پیدایش شبکه بهداشتی است که پس از انقلاب آغاز شد و این ساختار آن چیزی است که امروز بوسیله قسط آدم رسیده است. ترقی و تقویت زیرساخت شبکه درون طرح تحول سلامت که به آن تاکید میشد در این بخت شکل پذیری یافته و آنچه که دنیا امروز با آن بوسیله رخ مشکل مواجه است نداشتن شبکه بهداشتی است. استان فارس تاکنون توانسته بالای ۳۰هزار تک مشکوک به کرونا را با کاربرد از ظرفیت نظام شبکه شناسایی کند.